Новини

„Автомагистрали“ ЕАД получи награда за принос в пътната безопасност

  19.11.2015 11:52  

„Автомагистрали“ ЕАД получи наградата в категория „Фирма изпълнила най-добре временна организация на движението съгласно Наредба № 3“ на официална церемония по повод връчването на Шестите годишни награди на Сдружение „Българска браншова организация пътна безопасност“.

Плакетът беше връчен на изпълнителния директор на „Автомагистрали“ ЕАД Парашкев Кръстев от председателя на Управителния съвет на браншовата организация д-р Николай Иванов.

„Благодаря за номинирането на „Автомагистрали“ ЕАД във вашата престижна класация и за наградата. Приемам я с удоволствие и благодарност, защото това е награда за труда и за усилията, които служителите на нашето дружество влагат ежедневно в своята работа. В тази връзка използвам възможността да благодаря и от тяхно име за това високо за нашия бранш отличие. Тази награда е оценка за нашите усилия да пазим здравето и живота на пътуващите по автомагистралите, но и ни задължава да ставаме още по-добри в работата си, защото лично аз съм на мнение, че винаги има какво повече и по-добро да се направи във всяка една сфера“, заяви по време на церемонията Парашкев Кръстев.