ПОКАНА

За участие в процедура за доставка  с предмет: „Избор на контрагент за доставка на реверсивно струйни вентилатори и вентилационни боксове за изпълнение на обект: „пътен тунел „ Ечемишка“ – лява тунелна тръба при км. 41 +922 ан АМ „ Хемус“

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Във връзка с избор на доставчик, за закупуване на реверсивно струйни вентилатори и вентилационни боксове за пътен тунел „ Ечемишка“ – лява тунелна тръба, при км. 41 +922 на АМ „ Хемус“, „Автомагистрали“ ЕАД Ви кани да ни  представите оферта за участие в поръчката, при условия, подробно описани в Документацията за участие.

I. ОПИСАНИЕ НА ПРЕДМЕТА И МЯСТО  НА ПРОЦЕДУРАТА:

Предмет на настоящата процедура е избор на контрагент, за доставка на реверсивно струйни вентилатори и вентилационни боксове за изпълнение на обект: „пътен тунел  Ечемишка“ – лява тунелна тръба при км. 41 +922 на  АМ „ Хемус“. Дейностите, предмет на настоящата процедура, критериите за възлагане и изискванията ан Възложителя, са посочени в документацията за участие.

       II.КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЯ:

Документацията за участие може да се получи от деловодството на                                                             „Автомагистрали“ ЕАД, на адрес: София 1618, бул. „Цар Борис III” №215, ет. 4 или на представен официален имейл адрес: info@avtomagistrali.com.

III. СРОК И МЯСТО ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

Краен срок за подаване на офертите: 16.30 ч. на 18.06.2021г., в деловодството на „Автомагистрали“ ЕАД, на адрес: София 1618, бул. „Цар Борис III” №215.

Офертите, подадени след изтичане на крайния срок, няма да бъдат приети.