Удължен е срокът за подаване на оферти

ПОКАНА

За участие в процедура с предмет: „Избор на изпълнител за изработка и доставка на специално  работно облекло и ЛПС“

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Във връзка с Проучване на пазара за „Избор на изпълнител за изработка и доставка на специално работно облекло и ЛПС“,  Дружеството Ви кани да ни  представите оферта за участие в поръчката, при условия, подробно описани в Документацията за участие.

1. ПРЕДМЕТА НА ПРОЦЕДУРАТА:

 Предмет на настоящата процедура е избор на изпълнител за изработка и доставка на специално  работно облекло и ЛПС“ за работниците  на „Автомагистрали“ ЕАД“.

Личните предпазни средства трябва да осигуряват защита от рисковете, за които се прилагат, без да водят до увеличен риск, като отговарят на условията на съответното работно място. Да са съобразени с ергономичните изисквания и да отговарят на размерите на работещите.

 

2. ТЕХНИЧЕСКИ ИЗИСКВАНИЯ:

 

  1. Костюм студозащитен / тип грейка /  - EN ISO 13688, EN 342

Описание на изделието - Изработва се от промазан плат, 100 % полиестер, 240 гр/м², цвят тъмно син, полиестерна вата и хастар 100 % вискоза, цвят ярък (оранжeв или неонво зелено).

  - Якето е с дължина под ханша. Изработено е с висока яка-столче с качулка, прикачваща се в основата на яката с цип. Качулката / в две части с шев по средата/ да бъде ватирана, както и якето, с подгъв с еластичен шнур и стопер в подгъва. Закопчаването на якето е до края на яката с цип, защитен с горен пластрон, който се закопчава с копчета тик-так. Якето завършва с еластичен колан. Ръкавите са право прикачени, завършващи с еластични маншети.

Джобове: четири броя - два вътрешни джоба на хастара, единият с цип, два двойни обемни джоба в долната част на якето. Обемните джобове да бъдат с два входа - един страничен и един горен под капака в горната си част. Капакът се притваря с копчета "тик-так".

Допълнителна маркировка /лого на дружеството/ - един брой ситопечат, на гърба на якето.

Светлоотразителни ленти  2 броя /с ширина  5 см/ , хоризонтално разположени на предницата и гърба на якето в долната част; и на ръкавите  - в горната част.

 

 - Ватиран полугащеризон е изработен с еластичен колан в талията. Предницата и гърба са до подмишницата, които се свързват с презрамки с еластична задна част за удобство. В предната си част презрамките се отварят с РVС закопчалки. Хастарът е с допълнително прикачена долна част /вътрешен крачол с ластик/ за защита от влага и студ.

Джобове 3 броя : върху долната част два предни джоба,  на предната горна част   джоб в средата, затварящ се с цип.

Техническите изисквания към материалите са съгласно действащите български стандарти.

 

  1. Костюм сигнален цвят със светлоотразителни ленти – куртка и полугащиризон- EN ISO 13688

 

Куртка – изготвен от плат със следните показатели

- количествен състав – 100% памук и 200 гр/м²;

- светлоотразителни ленти  2 броя /с ширина  5 см/ , хоризонтално разположени на предницата и гърба на куртката в долната част. Допълнителна маркировка /лого на дружеството/ - един брой ситопечат, на гърба на куртката;

- аксесоари: 2 джоба - долу с капачки; 2 джоба – горе с капачки и залепване; един вътрешен джоб с цип;

- ръкави – с регулиращ се маншет с копче.

 

       Полугащеризон – конструкция, позволяваща свободни движения, като предпазва тялото от различни производствени замърсявания. Плат – 100% памук и от 170 гр./м² до 200 гр./м², устойчив на светлинно въздействие, триене, пране и гладене, с намалена свиваемост. Обикновен, прав, с два предни външни джоба с капаче и лепенка, един преден (на гърдите – в горната част), с цип , с широки крачоли, в долната част на крачола на 15 см. От подгъва две светлоотразителни ленти в сребрист цвят с широчина 5 см., на 5 см. разстояние помежду си. Основен цвят – оранжев.

 

  1. Тениски – 100% памук, с къс ръкав, цвят сигнален – оранжeв/ неоново зелен- EN ISO 20471

 

Моделът да е подходящ за ползване при работа на открито с екстремно високи температури. Да не предизвиква опъване или притискане при различни движения на тялото и горните крайници. Да притежават достатъчна здравина, издръжливост и минимална свиваемост при многократно почистване по механичен начин. Те трябва да имат добър дизайн и да са антиалергични.

 

- светлоотразителни ленти  2 броя /с ширина  5 см/ , хоризонтално разположени на предницата и гърба на тениската в долната част. Допълнителна маркировка /лого на дружеството/ - един брой ситопечат, на гърба на куртката;

 

  1. Елек ватиран/загряваща жилетка (студозащитен)- EN ISO 13688

Изработва се от промазан плат, 100 % полиестер, 240 гр./м², цвят сигнален  oранжew/неоново зелен, полиестерна вата и хастар 100 % вискоза.

С дължина на елека - под ханша. Изработен е с висока яка-столче.

 Закопчаването на елека е до края на яката с цип, завършва с обикновен подгъв.

Джобове: два броя – външни, с цип, в долната част на елека.

 

  1. Шапка лятна .

Материали: 100 % памук, оранжев/неоново зелен  цвят ярък.

Експлоатационна характеристика: защитната шапка е предназначена за предпазване на главата при работа на открито, при екстремни температури. Шапката е с козирка, регулируем размер (тип бейзболна и дълбока).

 

  1. Елек сигнален- EN ISO 20471

Цвят сигнален ярък – оранжев

Да огтоваря на следните показатели:

- количествен състав – 100% памук; 180 гр./м²

- светлоотразителни ленти  2 броя /с ширина  5 см/ , хоризонтално разположени на предницата и гърба на елека, в долната част. Допълнителна маркировка /лого на дружеството/

- един брой ситопечат, на гърба на елека.

- аксесоари: 2 джоба - долу с капачки; 2 джоба – горе с капачки и залепване.

 

Цвят сигнален – неоново зелен.

Закопчава се с цип. Не предизвиква опъване или притискане при различните движения на тялото.

- светлоотразителни ленти  2 броя /с ширина  5 см/ , хоризонтално разположени на предницата и гърба на елека, в долната част. Допълнителна маркировка /лого на дружеството/ - един брой ситопечат, на гърба на елека.

- аксесоари: 2 джоба - долу с капачки; 2 джоба – горе с капачки и залепване.

 

  1. Обувки високи, студозащитни- EN ISO 20347/ EN ISO 20345 

Основен цвят – черен.

Сая (лицева част) - от хидрофобна лицева кожа, импрегнирана, издържаща на топлинни, химически, механични въздействия и абразия, пръски, нефтопродукти и минерални масла, вода и мокри и заледени  повърхности, както и при твърди субстанции и прах. Бомбето да е с метална пластина. Език - изработен от естествена кожа. Ходило - двуслойно, гъвкаво, изработено от полиуретанова смес, противохлъзгащо, с грайферно оребряване, осигуряващо максимално сцепление с разнородни повърхности, съединено с лицевата част чрез полиурета-

нов слой по технология на инжектиране под налягане. Оребряването на ходилото да е по диагонал в посока назад. Дишаща, антибактериална, абсорбираща потта подплата, запазваща постоянна температура на крайниците. Анатомично оребрена стелка, антистатична, в задната част конусовидна за по-добра стабилност на крака. Антишок пета. Не се допуска завършената обувка да бъде замърсена отвън и отвътре.

Номерацията обхваща стъпалата с размери от № 36 до № 49 по щиховата система.

 

  1. Обувки половинки- EN ISO 20347/ EN ISO 20345  

Основен цвят – черен.

Сая (лицева част) - от хидрофобна лицева кожа, импрегнирана, издържаща на топлинни, химически, механични въздействия и абразия, пръски, нефтопродукти и минерални масла, вода и мокри повърхности, както и при твърди субстанции и прах. Бомбето  ходилата да  са вградени метална пластина. Език изработен от естествена кожа. Ходило - двуслойно, гъвкаво, изработено от полиуретанова смес, противо хлъзгащо, с грайферно оребряване, осигуряващо максимално сцепление с разнородни повърхности, съединено с лицевата част чрез полиуретанов слой по технология на инжектиране под налягане. Оребряването на ходилото да е по диагонал в посока назад. Дишаща,

 

антибактериална, абсорбираща потта подплата. Анатомично оребрена стелка, антистатична, в задната част конусовидна за по-добра стабилност на крака. Антишок пета. Не се допуска завършената обувка да бъде замърсена отвън и отвътре.

Номерацията обхваща стъпалата с размери от № 36 до № 49 по щиховата система.

 

  1. Каска противоударна- БДС ЕN 397: 2012 + А1:2013 

Материали:

корпус-HDPE /високоустойчив полиетилен/, амортизационно устройство-полиетилен,  околожка с начелник от хигроскопичен материал.

Рискови фактори: удар от падащи предмети.

Експлоатационна характеристика: според БДС ЕN 397: 2012 + А1:2013 каска /оранжева или жълта/, с вентилационни отвори, с козирка и улей за оттичане на водата. Може да се комплектова с външни антифони или лицев щит. Вентилационните отвори са 4 бр. и могат да се затварят и отварят.

 

3.КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЯ:

Документацията за участие може да се изтегли свободно от сайта на „Автомагистрали“ ЕАД, раздел „Профил на купувача“ .

Лице за контакт  Николай Едрев –ръководител отдел “ПОПКД” тел. 0885624502

III. СРОК И МЯСТО ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

Офертите, заедно с всички съпътстващи документи, описани в документациите за участие, се представят в запечатан непрозрачен плик, в деловодството на „Автомагистрали“ ЕАД (Възложител) на адрес: гр. София 1618 бул. „Цар Борис III“ № 215 ет. 1 – всеки работен ден между 8.30 ч. – 12.00 ч. и 12.30 ч. – 16.00 ч.

 

Краен срок за подаване на офертите: 16,00 ч. на 15.10.2021 г.

 

Оферти, подадени след изтичане на крайния срок или в незапечатан плик, или в плик с нарушена цялост не се приемат и се връщат незабавно на подателя.

 

1. Документация.docx
09.09.2021 12:12
Свали
2. Методика за оценка цена.docx
09.09.2021 12:12
Свали
Образец 1.docx
09.09.2021 12:12
Свали
Образец 2 ОФЕРТА.docx
09.09.2021 12:12
Свали
Образец 3.docx
09.09.2021 12:12
Свали
Образец 4.docx
09.09.2021 12:12
Свали
Образец 5.docx
09.09.2021 12:12
Свали
Образец 6.docx
09.09.2021 12:12
Свали
Образец 7.docx
09.09.2021 12:12
Свали
Образец 8.docx
09.09.2021 12:12
Свали
Образец 9.docx
09.09.2021 12:12
Свали
Образец 10 - УВЕДОМЛЕНИЕ _ ЛД.docx
09.09.2021 12:12
Свали
Образец 10.docx
09.09.2021 12:12
Свали
Образец 11 - списък изпълнени услуги.docx
09.09.2021 12:12
Свали
Образец 12 - техническо предложение.doc
09.09.2021 12:12
Свали
Образец 13 -ЦЕНОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ.docx
09.09.2021 12:12
Свали