ПОКАНА

 

За участие в процедура за възлагане на поръчка с предмет:

Избор на оценител за определяне на месечната стойност на пазарен наем на недвижими имоти, както и други активи, собственост на „Автомагистрали“ ЕАД“ в гр. София и страната, която да послужи за начална тръжна цена във връзка с провеждането на търг/състезателни процедури за отдаването на имотите под наем и други нужди на дружеството.

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 

Във връзка с изпълнението на дейностите си, „Автомагистрали“ ЕАД, Ви кани да вземете участие в процедура за възлагане на поръчка с предмет: Избор на оценител за определяне на месечната стойност на пазарен наем на недвижими имоти, както и други активи, собственост на „Автомагистрали“ ЕАД“ в гр. София и страната, която да послужи за начална тръжна цена във връзка с провеждането на търг/състезателни процедури за отдаването на имотите под наем и други нужди на дружеството. Изискванията, съдържанието и обемът на дейностите по процедурата са подробно описани в  приложеното към поканата техническо задание.

 

  1. ОПИСАНИЕ НА ПРЕДМЕТА НА ПОРЪЧКАТА:

Предмет на настоящата процедура е: Избор на оценител за определяне на месечната стойност на пазарен наем на недвижими имоти, както и други активи, собственост на „Автомагистрали“ ЕАД“ в гр. София и страната, която да послужи за начална тръжна цена във връзка с провеждането на търг/състезателни процедури за отдаването на имотите под наем и други нужди на дружеството.

 

  1. ПЕРИОД НА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА УСЛУГИТЕ:

     С избрания изпълнител ще бъде сключен договор със срок  12 месеца от датата на подписване.

 

  1. УСЛОВИЯ НА ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА ПОРЪЧКАТА:

 

Участникът следва да е вписан в публичния регистър на независимите оценители към Камарата на независимите оценители и да притежава валиден към датата на подаване на офертата сертификат за правоспособност на независим оценител за извършване на оценка на недвижими имоти и на машини и съоръжения съгласно Закона за независимите оценители (ЗНО). Документите за поставения критерий, които се представят при поискване в хода на процедурата или от участника определен за изпълнител преди сключване на договора.

В случай, че участникът е чуждестранно лице, той следва да е вписан в аналогичен регистър съгласно законодателството на държавата членка, в която е установен и да притежава валиден към датата на подаване на офертата документ, удостоверяващ правото му да извършва оценка на недвижими имоти и на машини и съоръжения, съгласно законодателството на държавата, в която е установен.

Документите за поставения критерий се представят при поискване в хода на процедурата или от участника определен за изпълнител преди сключване на договора, както и декларация в свободен тест, че не е на лице заличаване от Регистъра на независимите оценители към КНОБ.

       Участникът да представи валидна застраховка „Професионална отговорност“ покриваща рисковете му от професионална отговорност, като независим оценител.

       Участникът следва да разполага с персонал с определена професионална компетентност за изпълнението на поръчката, а именно правоспособни лица по смисъла на чл. 16, ал 1 от Закона за независимите оценители (ЗНО)

3.1. Участникът следва да представи ценово предложение съдържащо:

       -Срок за изпълнение на задачата - в дни.

       -Единична стойност на една оценка в лева за брой недвижим имот и/или друг актив, собственост на „Автомагистрали“ ЕАД,  съгласно Приложение №1 към ценовото предложение.

3.2 Срок на валидност на офертите: Срокът на валидност на офертите трябва да бъде не по-малък от 90 (деветдесет) календарни дни, считано от крайния срок за получаване на офертите.

3.3. Възложителят може да поиска от участниците да удължат срока на валидност на офертите до сключване на договора.

3.4. Участникът ще бъде отстранен от участие в процедурата за възлагане на настоящата поръчка, ако представи оферта с по-кратък срок на валидност или откаже да удължи срока на валидност на офертата си след отправяне на покана от страна на възложителя и в определения в нея срок.

  1. КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЯ:

Документацията за участие може да изтегли свободно от сайта на Автомагистрали“ ЕАД.

  • Участниците могат да поискат писмено от Възложителя разяснения по условията за провеждане на процедурата до 2 (два) дни преди изтичане на срока за получаване на офертите на email: info@avtomagistrali.com

 

  1. СРОК И МЯСТО ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

Офертите, заедно с всички съпътстващи документи се представят в запечатан непрозрачен плик, в деловодството на „Автомагистрали“ ЕАД (Възложител) на адрес: гр. София 1618 бул. „Цар Борис III“ № 215 ет. 4 – всеки работен ден между 8.30 ч. – 12.00 ч. и 12.30 ч. – 16.00 ч.

 

Краен срок за подаване на офертите: 16,00 ч. на 02.03.2022 г.

 

Оферти, подадени след изтичане на крайния срок или в незапечатан плик, или в плик с нарушена цялост не се приемат и се връщат незабавно на подателя.

Приложения към поканата:

  • Ценово предложение, предложение за изпълнение, техническо задание, проект на договор.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ - ОБРАЗЕЦ №.DOCX

17.02.2022 12:06
Свали
ПРОЕКТ НА ДОГОВОР.DOCX

17.02.2022 12:06
Свали
ТЕХНИЧЕСКО ЗАДАНИЕ.DOC

17.02.2022 12:06
Свали
ЦЕНОВА ТАБЛИЦА.DOCX

17.02.2022 12:06
Свали
ЦЕНОВО.DOCX

17.02.2022 12:06
Свали
отговор.pdf
25.02.2022 23:41
Свали
ИНФОРМАЦИЯ ЗА СКЛЮЧЕН ДОГОВОР.DOCX

26.04.2022 11:36
Свали
прoтокол от работа на комисия
01.01.1970 02:00
Свали