ПОКАНА

 

За участие в процедура за възлагане на поръчка с предмет:

 

„Изготвяне на технологични проекти за възстановяване и привеждане в нормативна пригодност на електрическите системи на п.т. „Топли дол“ при км. 39+562 на АМ Хемус и п.т. „Правешки ханове“ при км. 54+686 на АМ Хемус, разделена на две обособени позиции“

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 

  1. Във връзка с изпълнението на АМ „Хемус“, „АВТОМАГИСТРАЛИ” ЕАД Ви кани да вземете участие в процедура за избор на проектант за изготвяне на проекти за възстановяване и привеждане в нормативна пригодност на електрическите системи на п.т. „Топли дол“ и п.т. „Правешки ханове“ на АМ Хемус - „Преустройство на тунелни осветители“ 

 

Изискванията, съдържанието и обемът на дейностите по процедурата са подробно описани в  приложената към поканата документация за участие и заданието за проектиране.

 

  1. ОПИСАНИЕ НА ПРЕДМЕТА НА ПОРЪЧКАТА:

              Предмет на настоящата поръчка е избор на Изпълнител за изготвяне на технологични проекти за възстановяване и привеждане в нормативна пригодност на електрическите системи на п.т. „Топли дол“ при км. 39+562 на АМ Хемус и п.т. „Правешки ханове“ при км. 54+686 на АМ Хемус.

 

  1. ОБХВАТ НА ПОРЪЧКАТА:

Проектната документация по част: „Електрическа“ във фаза ТП (технически проект),включваща обяснителна записка и количествена сметка, работни чертежи (но не само) изготвена от проектант с пълна проектантска правоспособност в обем съгласно заданието за проектиране, неразделна част от документацията за участие към настоящата покана.

 

  1. КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЯ:

Документацията за участие може да изтегли свободно от сайта на Автомагистрали“ ЕАД, раздел „Профил на купувача“.

Участниците могат да поискат писмено от Възложителя разяснения по условията за провеждане на процедурата до 2 (два) дни преди изтичане на срока за получаване на офертите на email: info@avtomagistrali.com

 

  1. СРОК И МЯСТО ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

Офертите, заедно с всички съпътстващи документи, описани в документацията за участие, се представят в запечатан непрозрачен плик, в деловодството на „Автомагистрали“ ЕАД (Възложител) на адрес: гр. София 1618 бул. „Цар Борис III“ № 215 ет. 4 (деловодство) – всеки работен ден между 8.30 ч. – 12.00 ч. и 12.30 ч. – 16.00 ч.

 

Краен срок за подаване на офертите: 16.00 ч. на 20.05.2021 г. (петък)

 

Оферти, подадени след изтичане на крайния срок или в не запечатан плик, или в плик с нарушена цялост не се приемат и се връщат незабавно на подателя.

 

            Приложения към поканата: документация за участие, образци и задание за проектиране.

 

Приложения към поканата

17.05.2022 15:03
Свали