ПОКАНА

 

За избор на подизпълнител за изпълнение на охранителни дейности за участие в обществена поръчка по ЗОП с Възложител „Агенция Пътна инфраструктура“ и предмет:

Определяне на изпълнител за извършване на дейности по зимно поддържане и възстановителни работи при аварийни ситуации на АМ „Хемус“ и АМ „Марица“, по 2 (две) обособени позиции

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 

Във връзка с участието на „Автомагистрали“ ЕАД в открита процедура по Закона за обществените поръчки с горецитирания предмет, „АВТОМАГИСТРАЛИ” ЕАД Ви кани да представите Вашата оферта за изпълнение на охранителни дейности подробно описани в Образец № 3.1 - Сметка, приложение към настоящата покана.

 

  1. ПРЕДМЕТ НА ПРОЦЕДУРАТА

 

Предмет на настоящата процедура е извършване на охранителни дейности на АМ „Хемус“, и АМ „Марица“, по 2 (две) обособени позиции, както следва:

 

         •  Обособена позиция № 1 – АМ „Хемус“ на територията на ОПУ Шумен и ОПУ Варна;

 

  • Обособена позиция № 2 - АМ „Марица“  на територията на ОПУ Стара Загора и ОПУ Хасково;

 

       Всеки участник може да представи оферта по една или повече обособени позиции.

 

       Кратко описание:

 

Изпълнението на обществената поръчка, за всяка обособена позиция, включва:

       Дейността включва oхрана на пътни съоръжения и принадлежности в обхвата на автомагистралата, съобразно изискванията на Възложителя включително всички, свързани с това присъщи разходи.

Охрана на пътни тунели и прилежащите им съоръжения в обхвата на автомагистралата - Дейността включва oхрана на пътни тунели и прилежащите им съоръжения в обхвата на автомагистралата, съобразно изискванията на Възложителя включително всички, свързани с това присъщи разходи.

 

II. КРИТЕРИИ ЗА ПОДБОР

 

2.1. Технически и професионални способности:

   2.1.1. Изисква се участникът в процедурата да разполага с персонал и/или с ръководен състав с определена професионална компетентност за изпълнението на поръчката, включващ най-малко:

За обособена позиция № 1 АМ Хемус:

а) Ръководител на охранителна дейност – 1 (един) бр.;

      б) Изпълнители на охранителна дейност – 30 (тридесет) бр.;

           

            Забележка: Служителите/експертите от екипа следва да отговарят на изискванията по ЗЧОД.

 

За обособена позиция № 2 АМ Марица:

а) Ръководител на охранителна дейност – 1 (един) бр.;

      б) Изпълнители на охранителна дейност – 30 (тридесет) бр.;

           

            Забележка: Служителите/експертите от екипа следва да отговарят на изискванията по ЗЧОД.

Участникът представя декларация – Образец №2  - списък на персонала, който ще изпълнява дейностите.

В случай, че участник участва за повече от една обособена позиция , трябва да представи за всяка позиция отделен Образец № 2.

Информация за пътни съоръжения и принадлежности в обхвата на автомагистралата  и пътните тунели и прилежащите им съоръжения в обхвата на автомагистралата са посочени в Прил. № 1.1 - Списък на пътищата и Прил. № 1.2 - Списък на съоръженията към настоящата покана.

 

2.2. Годност (правоспособност) за упражняване на професионална дейност:

   2.2.1. Изисква се участникът в процедурата да притежава валиден лиценз за извършване на частна охранителна дейност, съгласно чл. 4, във връзка с чл. 5, ал. 1, т. 2, т. 3 т. 5 от ЗЧОД за територията на Република България и/или за територията на обектите, които са предмет на обществената поръчка, или еквивалентен документ, удостоверяващ правото да извършват такава дейност за участниците – чуждестранни лица.

   За доказване на изискването участникът представя копие на валиден лиценз за извършване на частна охранителна дейност, съгласно чл. 4, във връзка с чл. 5, ал. 1, т. 2, т. 3 т. 5 от ЗЧОД.

 

III.      СЪДЪРЖАНИЕ НА ОФЕРТАТА

 

3.1.    Образец № 1 – Административни данни;

3.2.    Образец № 2 – Списък на персонала, който ще изпълнява дейностите;

3.3.    Образец № 4 – Декларация за конфинденциалност;

3.4.    Копие на валиден лиценз за извършване на частна охранителна дейност, съгласно чл. 4, във връзка с чл. 5, ал. 1, т. 2, т. 3 т. 5 от ЗЧОД;

3.5.    Ценовото предложение:

Ценовото предложение, се изготвя по Образец № 3 и Образец № 3.1. – Сметка и съдържа предложението на участника относно Ценовите параметри за изпълнение, съгласно указанията на Възложителя.

Извън Ценовото предложение не трябва да е посочена никаква информация относно предлаганите от участник в процедурата единични цени и/или части от тях.

Участници, които  по какъвто и да е начин, са включили някъде в офертата си извън Ценовото предложение елементи, свързани с предлаганите единични цени (и/или части от тях), ще бъдат отстранени от участие в процедурата.

Ценовото предложение се поставя в отделен запечатан непрозрачен плик с надпис „Предлагани ценови параметри“, обособената позиция за която се отнася и наименованието на участника, съдържащ: Попълнено и подписано за съответната обособена позиция и подобект ценово предложение и приложенията към него.

Когато участник подава оферта за повече от една обособена позиция, за всяка от позициите се представят отделни запечатани непрозрачни пликове с надпис „Предлагани ценови параметри“, с посочване на позицията и подобекта за която се отнасят и наименованието на участника.

 

Ценовите предложения на участниците за съответната обособена позиция по отношение на предлаганите от тях единични цени не могат да надвишават пределните такива, определени от Възложителя за настоящата процедура, като противното е основание за отстраняване на съответния участник от процедурата за съответната обособена позиция!

          3.6. Запечатване

             3.6.1. Документите се представят в запечатан непрозрачен плик, върху който се посочва:

Оферта за участие в процедура с предмет:

«..................................» /посочва се наименованието на процедурата/

 

Участник:(посочва се името на участника)

Адрес и телефон/факс и ел. поща: …………..

 

До

„АВТОМАГИСТРАЛИ“ ЕАД

Гр. София, 1618

Бул. Цар Борис III, 215, ет.4

деловодство

 

               3.6.2. Пликът включва документите посочени в раздел III „Съдържание на офертата“, както и отделни запечатани непрозрачен пликове с надпис „Ценово предложение“, за съответната обособена позиция, за която участникът кандидатства, който съдържа ценовото предложение.

               3.6.3. Участник, документите в чиято оферта не са систематизирани по указания по-горе начин се отстранява от участие в процедурата.

 

 

IV.     КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЯ

Документацията за участие може да се свали свободно от сайта на Дружеството в раздел „Профил на купувача“

 

  1. СРОК И МЯСТО ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ

 

Офертите, заедно с всички съпътстващи документи, описани в поканата се представят в запечатан непрозрачен плик, в деловодството на „Автомагистрали“ ЕАД (Възложител) на адрес: гр. София 1618 бул. „Цар Борис III“ № 215 ет. 4 – всеки работен ден между 8.30 ч. – 12.00 ч. и 12.30 ч. – 16.00 ч.

 

Краен срок за подаване на офертите: 15.00 ч. на 26.08.2022 г.

 

Оферти, подадени след изтичане на крайния срок или в незапечатан плик, или в плик с нарушена цялост не се приемат и се връщат незабавно на подателя.

 

ПРИЛОЖЕНИЯ:

     1. Образец № 1 – Административни данни;

     2. Образец № 2 – Списък на персонала;

     3. Образец № 3 - Ценово Предложение;

     4. Образец № 3.1 – Сметка;

     5. Образец № 4 - Декларация за конфиденциалност;

     6. Приложение № 1.1 - Списък на пътищата;

     7. Приложение № 1.2 - Списък на съоръженията;

ОБРАЗЕЦ 1.DOCX

24.08.2022 17:06
Свали
ОБРАЗЕЦ 2 -ДЕКЛАРАЦИЯ ПЕРСОНАЛ.DOCX

24.08.2022 17:06
Свали
ОБРАЗЕЦ 3 - ЦЕНОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ_2.DOCX

24.08.2022 17:06
Свали
ОБРАЗЕЦ 3.1.XLSX

24.08.2022 17:06
Свали
ОБРАЗЕЦ 4 - ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА КОНФИНДЕНЦИАЛНОСТ.DOC

24.08.2022 17:06
Свали
ПРИЛ. № 1.1 - СПИСЪК НА ПЪТИЩАТА.XLSX

24.08.2022 17:06
Свали
ПРИЛ. № 1.2 - СПИСЪК НА СЪОРЪЖЕНИЯТА.XLSX

24.08.2022 17:06
Свали