ПУБЛИКУВАНЕ Е РАЗЯСНЕНИЕ ПО ПРОЦЕДУРАТА !

Моля, разгледайте прикачените файлове по-долу

Продължена е  процедурата за избор на подизпълнител/и за участие в поръчка с Възложител „Столична община“ и предмет: „Текущ ремонт и поддържане на уличната мрежа и пътните съоръжения, строителство, основен ремонт и реконструкция на тротоари и ремонт по съществуващо положение на пътната инфраструктура на територията на Столична община, по седем обособени позиции“, поради извършени промени в техническата спецификация от страна на Възложителя - Столична община.

 

Удължен е срокът за подаване на офертите – 30.09.2022 г., 16,00 ч.

 

Промените са отразени на следния линк: https://app.eop.bg/today/207358.

 

Всеки участник може да подава заявления за една или повече обособени позиции, като задължително се посочва/т позицията/те за които участва.

 

                                         

 

 

ПОКАНА

 

За избор на подизпълнител за участие в поръчка с Възложител „Столична община“ и предмет:

„Текущ ремонт и поддържане на уличната мрежа и пътните съоръжения, строителство, основен ремонт и реконструкция на тротоари и ремонт по съществуващо положение на пътната инфраструктура на територията на Столична община, по седем обособени позиции“

 

 УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 „Автомагистрали“ ЕАД отправя настоящата покана към всички заинтересовани лица, които искат да участват като официални подизпълнители на дружеството в обявената от „Столична община: открита процедура по ЗОП с предмет: „Текущ ремонт и поддържане на уличната мрежа и пътните съоръжения, строителство, основен ремонт и реконструкция на тротоари и ремонт по съществуващо положение на пътната инфраструктура на територията на Столична община, по седем обособени позиции“.

Цел на процедурата е да се определи/ят подизпълнител/и, а предмет на обществената поръчка е текущ ремонт и поддържане на уличната мрежа и пътните съоръжения, строителство, основен ремонт и реконструкция на тротоари и ремонт по съществуващо положение на пътната инфраструктура на територията на Столична община.

Потенциалните подизпълнители, е необходимо да покриват критериите за подбор спрямо дела за участие в съответната обособена позиция, изразено в процентно отношение,  и изискванията на Възложителя – „Столична община“ обявени на следния линк: https://app.eop.bg/today/207358.

Участниците подават заявление в свободен текст, с кратко представяне на фирмата, човешките ресурси, техниката с която разполагат и опит в изпълнението на дейностите сходни с предмета на процедурата.

Към заявлението се прилага попълнено ценово предложение за съответната обособена позиция, за която евентуалния подизпълнител желае да кандидатства.

 

           СРОК И МЯСТО ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

Заявлението и ценовите предложения, се представя в запечатан непрозрачен плик, в деловодството на „Автомагистрали“ ЕАД (Възложител) на адрес: гр. София 1618 бул. „Цар Борис III“ № 215 ет. 4 – всеки работен ден между 8.30 ч. – 12.00 ч. и 12.30 ч. – 16.00 ч.

 

Краен срок за подаване на офертите: 16.00 ч. на 14.09.2022 г.

ПОКАНА.PDF

05.09.2022 09:18
Свали
Разяснение.pdf
27.09.2022 16:18
Свали