ПОКАНА

 

За избор на подизпълнител за изпълнение на охранителни дейности за участие в обществена поръчка по ЗОП с Възложител „Агенция Пътна инфраструктура“ и предмет:

„Поддържане на АМ „Хемус“, АМ „Тракия“, АМ „Марица“ и АМ“ Струма“, стопанисвани от АПИ, съгласно чл. 19, ал. 1, т. 1 от Закона за пътищата, по обособени позиции“

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 

Във връзка с участието на „Автомагистрали“ ЕАД в открита процедура по Закона за обществените поръчки с горецитирания предмет, „АВТОМАГИСТРАЛИ” ЕАД Ви кани да представите Вашата оферта за изпълнение на охранителни дейности подробно описани в Образец № 3.1 - Сметка, приложение към настоящата покана.

 

  1. ПРЕДМЕТ НА ПРОЦЕДУРАТА

 

Избор на подизпълнител за изпълнение на охранителни дейности за участие в обществена поръчка по ЗОП с Възложител „Агенция Пътна инфраструктура“ и предмет:

„Поддържане на АМ „Хемус“, АМ „Тракия“, АМ „Марица“ и АМ“ Струма“,

 

За АМ “Хемус“ на територията на ОПУ Варна и ОПУ Шумен;

 

 

       Кратко описание:

 

Изпълнението, включва:

       1. Дейността включва охрана на пътни съоръжения и принадлежности в обхвата на автомагистралата, съобразно изискванията на Възложителя включително всички, свързани с това присъщи разходи.

2. Охрана на пътни тунели и прилежащите им съоръжения в обхвата на автомагистралата - Дейността включва охрана на пътни тунели и прилежащите им съоръжения в обхвата на автомагистралата, съобразно изискванията на Възложителя включително всички, свързани с това присъщи разходи.

 

II. КРИТЕРИИ ЗА ПОДБОР

 

2.1. Технически и професионални способности:

2.1.1. Изисква се участникът в процедурата да разполага с персонал и/или с ръководен състав с определена професионална компетентност за изпълнението на процедурата, включващ най-малко:

 

За АМ Хемус – ОПУ Шумен и ОПУ Варна:

а) Ръководител на охранителна дейност – 1 (един) бр.;

      б) Изпълнители на охранителна дейност – 30 (тридесет) бр.;

 

  Забележка: Служителите/експертите от екипа следва да отговарят на изискванията по ЗЧОД.

Участникът представя декларация – Образец №2  - списък на персонала, който ще изпълнява дейностите.

 

Информация за пътни съоръжения и принадлежности в обхвата на автомагистралата  и пътните тунели и прилежащите им съоръжения в обхвата на автомагистралата са посочени в Приложение № 1.1 - Списък на пътищата и Приложение № 1.2 - Списък на съоръженията към настоящата покана.

 

2.2. Годност (правоспособност) за упражняване на професионална дейност:

2.2.1. Изисква се участникът в процедурата да притежава валиден лиценз за извършване на частна охранителна дейност, съгласно чл. 4, във връзка с чл. 5, ал. 1, т. 2, т. 3 т. 5 от ЗЧОД за територията на Република България и/или за територията на обектите, които са предмет на процедурата, или еквивалентен документ, удостоверяващ правото да извършват такава дейност за участниците – чуждестранни лица.

За доказване на изискването участникът представя копие на валиден лиценз за извършване на частна охранителна дейност, съгласно чл. 4, във връзка с чл. 5, ал. 1, т. 2, т. 3 т. 5 от ЗЧОД.

 

III.      СЪДЪРЖАНИЕ НА ОФЕРТАТА

 

3.1.    Образец № 1 – Административни данни;

3.2.    Образец № 2 – Списък на персонала, който ще изпълнява дейностите;

3.3.    Образец № 4 – Декларация за конфиденциалност;

3.4.    Копие на валиден лиценз за извършване на частна охранителна дейност, съгласно чл. 4, във връзка с чл. 5, ал. 1, т. 2, т. 3 т. 5 от ЗЧОД;

3.5.    Ценовото предложение:

Ценовото предложение, се изготвя по Образец № 3 и Образец № 3.1. – Сметка и съдържа предложението на участника относно Ценовите параметри за изпълнение, съгласно указанията на Възложителя.

Извън Ценовото предложение не трябва да е посочена никаква информация относно предлаганите от участника в процедурата единични цени и/или части от тях.

Участници, които  по какъвто и да е начин, са включили някъде в офертата си извън Ценовото предложение елементи, свързани с предлаганите единични цени (и/или части от тях), ще бъдат отстранени от участие в процедурата.

Ценовото предложение се поставя в отделен, запечатан, непрозрачен плик с надпис „Предлагани ценови параметри“, и наименованието на участника, съдържащ: Попълнено и подписано ценово предложение и приложенията към него.

 

Ценовите предложения на участниците по отношение на предлаганите от тях единични цени не могат да надвишават пределните такива, определени от Възложителя за настоящата процедура, като противното е основание за отстраняване на съответния участник от процедурата!

 

          3.6. Запечатване

          3.6.1. Документите се представят в запечатан непрозрачен плик, върху който се посочва:

Оферта за участие в процедура с предмет:

«..................................» /посочва се наименованието на процедурата/

 

Участник:(посочва се името на участника)

Адрес и телефон/факс и ел. поща: …………..

 

До

„АВТОМАГИСТРАЛИ“ ЕАД

Гр. София, 1618

Бул. Цар Борис III, 215, ет.4

деловодство

 

           3.6.2. Пликът включва документите посочени в раздел III „Съдържание на офертата“, както и отделен запечатан непрозрачен плик с надпис „Ценово предложение“,  който съдържа ценовото предложение.

          3.6.3. Участник, документите в чиято оферта не са систематизирани по указания по-горе начин се отстранява от участие в процедурата.

 

IV.     ДОКУМЕНТАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ

Документацията за участие може да се свали свободно от сайта на Дружеството в раздел „Профил на купувача“

 

  1. СРОК И МЯСТО ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ

 

Офертите, заедно с всички съпътстващи документи, описани в поканата се представят в запечатан непрозрачен плик, в деловодството на „Автомагистрали“ ЕАД (Възложител) на адрес: гр. София 1618 бул. „Цар Борис III“ № 215 ет. 4 – всеки работен ден между 8.30 ч. – 12.00 ч. и 12.30 ч. – 16.00 ч.

 

Краен срок за подаване на офертите: 15.00 ч. на 09.09.2022 г.

 

Оферти, подадени след изтичане на крайния срок или в незапечатан плик, или в плик с нарушена цялост не се приемат и се връщат незабавно на подателя.

ПРИЛОЖЕНИЯ:

     1. Образец № 1 – Административни данни;

     2. Образец № 2 – Списък на персонала;

     3. Образец № 3 - Ценово Предложение;

     4. Образец № 3.1 – Сметка;

     5. Образец № 4 - Декларация за конфиденциалност;

     6. Приложение № 1.1 - Списък на пътищата;

     7. Приложение № 1.2 - Списък на съоръженията;

 

КСС ОБРАЗЕЦ 3.1.XLSX

05.09.2022 14:09
Свали
ОБРАЗЕЦ 1.DOCX

05.09.2022 14:09
Свали
ОБРАЗЕЦ 2 -ДЕКЛАРАЦИЯ ПЕРСОНАЛ.DOCX

05.09.2022 14:09
Свали
ОБРАЗЕЦ 3 - ЦЕНОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ_2.DOCX

05.09.2022 14:09
Свали
ОБРАЗЕЦ 4 - ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА КОНФИНДЕНЦИАЛНОСТ.DOC

05.09.2022 14:09
Свали
ПРИЛ. № 1.1 - СПИСЪК НА ПЪТИЩАТА.XLSX

05.09.2022 14:09
Свали
ПРИЛ. № 1.2 - СПИСЪК НА СЪОРЪЖЕНИЯТА.XLSX

05.09.2022 14:09
Свали