ПОКАНА

за избор на подизпълнител за участие в обществена поръчка чрез провеждане на публично състезание с Възложител Община Бойчиновци и предмет:  „Ремонт на улици и тротоари на територията на община Бойчиновци“

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 „Автомагистрали“ ЕАД отправя настоящата покана към всички заинтересовани лица, които искат да участват като официални подизпълнители на дружеството в обявената от Община Бойчиновци обществена поръчка с предмет: „„Ремонт на улици и тротоари на територията на община Бойчиновци“.

Предметът на поръчката включва строително-монтажни работи на улици и тротоари по конкретно възлагане от Възложителя за определен/и участък/ци. В предмета се включва изпълнение и на следните дейности, които са свързани с изпълнението на строително - монтажните работи на строежа и представляват условие, следствие или допълнение към него:

  • Строителните работи се изпълняват съгласно изискванията на Възложителя.
  • Доставка и влагане в строителството на необходимите и съответстващи на Техническите спецификации строителни продукти (строителни материали, включително бетонови смеси, асфалтови/асфалтобетонови смеси, изделия, елементи, детайли, комплекти и други).
  • Доставка на строителни детайли/елементи и влагането им в строежа.
  • При необходимост осигуряване на терени за нуждите на строителството
  • за временно строителство, за складиране на материали и техника и други нужди, във връзка с изпълнение на строителството, - само в случаите, когато същите са извън територията, върху която се изгражда строежа.
  • При необходимост извършване на работи по преместване, при и във връзка с изпълнение на строителството, на подземни и надземни мрежи и съоръжения.
  • Организиране на дейностите по събиране, транспортиране, обезвреждане и оползотворяване на строителните и другите отпадъци, възникнали в резултат на осъществяване на дейностите, в съответствие с изискването на българското законодателство.
  • Извършване на необходимите изпитвания и лабораторни изследвания за доказване на проектни характеристики на материалите.
  • Отстраняване на недостатъците, установени при ремонтните работи и приемането им от Възложителя.

Потенциалните подизпълнители е необходимо да покриват критериите за подбор на Възложителя, съобразно вида и дела на тяхното участие в обществената поръчка, изразено в процентно отношение. Изискванията на Възложителя – Община Бойчиновци са обявени на следния линк: https://app.eop.bg/today/268097

Участниците подават заявление в свободен текст, с кратко представяне на фирмата, човешките ресурси, техниката с която разполагат, опит в изпълнението на дейностите сходни с предмета на процедурата, както и вида и дела на участие, което предлага, изразено в процентно отношение.

Към заявлението се прилага попълнено ценово предложение – Образец № 2 с предлагани единични цени, Техническо предложение – Образец №1, и Предложение за цялостния подход за изпълнение на обекта, съгласно изискванията на Възложителя – Община Бойчиновци,

Всички документи се представят, както на хартиен носител (подписани и подпечатани), така и на електронен носител (word), a количествено – стойностните сметки с попълнените единични цени на предвидените СМР, графиците и диаграмите, в xls/xlsx и/или друг подходящ формат.

СРОК И МЯСТО ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

Заявлението и ценовите предложения се представят в запечатан непрозрачен плик в деловодството на „Автомагистрали“ ЕАД (Възложител) на адрес: гр. София 1618 бул. „Цар Борис III“ № 215 ет. 4 – всеки работен ден между 8.30 ч. – 12.00 ч. и 12.30 ч. – 16.00 ч.

Краен срок за подаване на офертите: 16.00 ч. на 21.02.2023 г.

Покана Бойчиновци.pdf
09.02.2023 16:59
Свали