СРОКЪТ ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИ  Е УДЪЛЖЕН ДО 16,00ч. НА 22.05.2023г.!

ПОКАНА
За избор на подизпълнител за участие в обществена поръчка  с Възложител ДП „НАЦИОНАЛНА КОМПАНИЯ „ЖЕЛЕЗОПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА” и предмет:
"Проектиране и строителство за модернизация на железопътен участък Искър – Елин Пелин от км.7+700 до км. 22+846

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 „Автомагистрали“ ЕАД отправя настоящата покана към всички заинтересовани лица, които искат да участват като официални подизпълнители на дружеството в обявената от ДП „НАЦИОНАЛНА КОМПАНИЯ „ЖЕЛЕЗОПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА” обществена поръчка  с предмет: „Проектиране и строителство за модернизация на железопътен участък Искър – Елин Пелин от км.7+700 до км. 22+846“.

Проектът е финансиран по линия на Механизъм за Свързване на Европа съгласно споразумение № INEA/CEF/TRAN/M2014/1048809 с Изпълнителна Агенция за Иновации и Мрежи за отпускане на безвъзмездна финансова помощ.

Железопътната линия Искър – Елин Пелин е двойна, електрифицирана, с приблизителна дължина 15 км, с нормално железопътно междурелсие 1435 mm и включва гари Искър и Казичене. Гара Елин Пелин е  извън обхвата на поръчката. Участъкът е равнинен, наклоните са минимални - до 5‰.

В обхвата на настоящата обществена поръчка са включени следните дейности:

  • техническо проектиране; изготвяне на работни чертежи и детайли; изготвяне на кадастрални карти и регистри за елементите на жп инфраструктура; изпълнение на строително - монтажни дейности; упражняване на авторски надзор в процеса на изпълнение на строителството; получаване на Разрешение за ползване.

           Пълното описание на изискванията на възложителя е посочено в Техническата спецификация, Приложение № 1 от документацията за обществената поръчка.

Потенциалните подизпълнители е необходимо да покриват критериите за подбор на Възложителя, съобразно вида и дела (като проектант и/или строител) на тяхното участие в обществената поръчка, изразено в процентно отношение. Изискванията на Възложителя – ДП НКЖИ са обявени на следния линк: Регистър на обществените поръчки (eop.bg)

Участниците подават заявление в свободен текст, с кратко представяне на фирмата, човешките ресурси, техниката с която разполагат, опит в изпълнението на дейностите сходни с предмета на процедурата, както и вида и дела на участие, което предлагат, изразено в процентно отношение.

Към заявлението се прилага попълнени ценово предложение по Образец №5 и Приложение № 1 – Разбивка на предложената договорна цена по дейности. Техническо предложение – Образец № 1 и Предложение за изпълнение на поръчката – Образец № 2 в съответствие с Техническата спецификация и съгласно изискванията на Възложителя (ДП НКЖИ), съобразно вида и дела на участието за която евентуалния подизпълнител желае да кандидатства (като проектант и/или строител).

Всички документи се представят, както на хартиен носител (подписани и подпечатани), така и на електронен носител (word), в xls/xlsx и/или друг подходящ формат.

Забележка:  Възложителят  (ДП НКЖИ) дава възможност за оглед на обекта, което не е задължително условие за участие в процедурата. Условията за извършване на огледа са посочени в раздел I т. 7 от документацията за участие.

          

СРОК И МЯСТО ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

Заявлението и ценовите предложения се представят в запечатан непрозрачен плик в деловодството на „Автомагистрали“ ЕАД (Възложител) на адрес: гр. София 1618 бул. „Цар Борис III“ № 215 ет. 4 – всеки работен ден между 8.30 ч. – 12.00 ч. и 12.30 ч. – 16.00 ч.

СРОКЪТ ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИ  Е УДЪЛЖЕН ДО 16ч. НА 22.05.2023г.

Краен срок за подаване на офертите: 16.00 ч. на 17.05.2023 г.

ИНЖ. ИВАН СТАНЧЕВ
ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР
НА „АВТОМАГИСТРАЛИ“ ЕАД
Покана.pdf
04.05.2023 14:31
Свали